Societatea Leibniz din România (https://societatealeibniz.education/) are plăcerea să anunțe demararea proiectului Premiile Leibniz.

În scopul stimulării cercetării din domeniul studiilor leibniziene și, în general, din domeniul filosofiei, științei și artei, pentru a se crea condițiile unei educații de calitate, în spiritul irenismului promovat de Leibniz, al toleranței și respectului pentru drepturile omului, Asociația Societatea Leibniz din România acordă premii destinate creatorilor din țară și străinătate.

Vor fi acordate următoarele premii:

 1. Premiul Leibniz – premiu anual pentru lucrări din domeniul studiilor leibnitiene, din țară sau din străinătate, publicate în anul pentru care se acordă premiul.

2. Premiul Leibniz pentru filosofie – premiu anual pentru lucrări de filosofie (din domeniul studiilor leibniziene sau din alt domeniu) publicate în anul pentru care se acordă premiul.

 3. Premiul Leibniz pentru traducere – premiu anual pentru traducerea de lucrări de filosofie (din domeniul studiilor leibniziene sau din alt domeniu) publicate în anul pentru care se acordă premiul.

 4. Premiul Leibniz pentru literatură – premiu anual pentru lucrări din domeniul literaturii (proză, poezie, critică, publicistică) publicate în anul pentru care se acordă premiul.

Linc de conectare: https://meet.google.com/oav-saec-bfn

Comitetul Director al Asociației ,,Societatea Leibniz din România” 25 septembrie 2021